Skip links

Skip to content

Conversion of a four-story 1929-1930 apartment building into a space for exhibitions devoted to architecture and socially engaged art. The entire interior of the apartment building was removed and a new steel and reinforced-concrete structure was erected within the perimeter masonry shell.

The reconfigured space provides an up-to-date environment for art and seamless visitor experience. The architect also introduced an atrium and grand stairway, and installed new building mechanical systems with state-of-the-art climate control, among numerous other undertakings.

In addition to removing the entire interior, the architect added a new rooftop structure providing a contemplative north art-viewing terrace and a city-skyline vista from the south terrace.

See more images of our space at #wrightwood659

Learn more about Wrightwood 659.

To receive information on future exhibitions and events at Wrightwood 659, please sign up for our mailing list. We look forward to seeing you soon!